Thompson je putem službenog Facebook profila objavio da prekida pregovore s Ličko-senjskom županijom jer nisu osigurali novac za organizaciju koncerta. No, Lička vlast ipak ne odustaje od Thompsona.

Galerija


Marko Perković Thompson neće nastupiti na Krbavskom polju, na Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja.

Vezani članci Nositelj liste HSP-a Karlo Starčević (Foto: Dnevnik.hr) HDZ u Lici pobjednik, ali za formiranje vlasti trebat će partnera: "Kad odlučimo hoćemo li ići s nekim u koaliciju, to ćemo jasno i glasno reći" Konferencija za novinare Darka Milinovića nakon objave rezultata izbora u Lici (Foto: Dnevnik.hr) Milinović: "Pokazao onima koji su me istjerali iz HDZ-a da ipak nešto vrijedim"

Thompson je putem službenog Facebook profila objavio da prekida pregovore s Ličko-senjskom županijom jer nisu osigurali novac za organizaciju koncerta. No, Lička vlast ipak ne odustaje od Thompsona.

Župan ličko-senjski Darko Milinović i dalje se nada nastupu Marka Perkovića Thompsona u Lici za proslavu Oluje, kaže - još će pokušati razgovarati s njim, a pjevaču se ispričava što je uvučen u političke obračune u Lici. Braniteljima pak poručuje da je za proslavu Oluje u proračunu osigurano 100.000 kuna. A iz Thompsonovog tima kažu da je za organizaciju koncerta sada već prekasno.

"Mi smo odustali zbog velike političke podjele. Mislili smo da će se izdići iznad toga i da će Oluju staviti u prvi plan, ali nažalost to se nije dogodilo", kazao je Denis Pletikosa, Thompsonov menadžer.

Za koncert je trebalo osigurati 200 tisuća kuna, za infrastrukturne i tehničke radove, jer je Thompson, kaže, svoj nastup za proslavu Oluje bio spreman odraditi bez honorara.

No, dio vijećnika podignuo je glas. Kažu, ne protiv Thompsona, već protiv raspodjele novca.

"Nemam ja osobno ništa, ali hvali se s proračunim od 350 milijuna kuna, a nemaš za odvojit 350 tisuća kuna za tim T1. Mislim da to nije u redu", kazao je Zlatko Fumić (HSS), načelnik Općine Brinje Sanji Jurišić koja se javila uživo iz Gospića u Dnevnik Nove TV.

A nije u redu, poručuje Thompson, da se preko njegovih leđa i leđa svih onih koji Dan pobjede žele dostojanstveno proslaviti, lomi kriza vlasti u Lici.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr