Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši načelnik za droge i šef kriminalističke policije Darko Dundović je ponovno u Ravnateljstvu policije, na mjestu načelnika Odjela za unaprijeđenje rada i razvoj policije u Uredu ravnatelja policije.


Na to mjesto Dundović je odlukom ravnatelja policije Vladimira Fabera došao s mjesta višeg predavača na Visokoj policijskoj školi, priopćeno je iz MUP-a. Dundović je rođen je 1967. u Ivanić Gradu, diplomirao je 1991. na Fakultetu političkih znanosti, 2002. je stekao zvanje magistra struke na Visokoj policijskoj školi, dok je 2005. stekao zvanje magistra znanosti na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu.

Vezani članci Najveća zapljena amfetamina u Hrvatskoj - 3 VIDEO Kakav ulov splitske policije! Najveća zapljena amfetamina u Hrvatskoj, pao diler s više od 35 kilograma droge Njemački ovčar Wolf na granici pronašao kilogram heroina - 3 Zaslužio je povišicu! Ovčar Wolf na granici pronašao kilogram heroina, uhićen 69-godišnjak

Policijsku karijeru započeo je 1991. u policijskoj postaji Ivanić Grad, 1998. je imenovan načelnikom Odjela za suzbijanje zlouporaba droga u Ravnateljstvu policije, a 2006. načelnikom Uprave kriminalističke policije. Sudjelovao je na nizu stručnih skupova te objavio dvije knjige, više stručnih i znanstvenih radova.