Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od razornog potresa u kojem je uništen velik dio centra Zagreba prošlo je 22 dana, a gradske ulice i dalje su zatrpane šutom. Dario Juričan hrpicu je odnio pred zgradu Gradskog poglavarstva, a građevinski otpad završio je u košu za smeće.


Dario Juričan, jutros je ostavio hrpicu šute ispred zgrade Gradskog poglavarstva u Zagrebu kako bi ukazao na to da je 22 dana nakon potresa grad i dalje zatrpan šutom. Ta hrpica završila je u obližnjem košu za smeće, što je još jedan problem kojeg ističe samoprozvani gradonačelnik svemira. Naime, šuta je građevinski otpad koji se ne može odlagati u koš za smeće već posebno, pa Juričan pita gradonačelnika Milana Bandića je li samo nesposoban ili beskoristan.

Vezani članci Dario Juričan Juričan se okomio na Malenicu: "Dolazim pred zgradu Ministarstva kako bih ga spriječio u bijegu i predao policiji" Slika nije dostupna Dario Juričan poziva Milana Bandića da u svojim stanovima udomi ljude: ''Nadam se da ćete napuniti frižidere''

"Nakon što sam vam gradonačelniče Bandić jutros, u namjeri da postanete bolja osoba i očistite grad Zagreb od šute, ostavio simbolički par komada šute ispred Gradske uprave, ista je bačena u prvi obližnji koš za smeće! Gradonačelniče, još ste se nedavno smješkali na reklamama u kojima ste izgovarali: Stavi pravu stvar na pravo mjesto. I čini to često. Vi bi prvi morali znati da je šuta građevinski otpad koji se posebno odlaže i ne može se staviti u priručni koš za smeće", objavio je Juričan na Facebooku.

U ranijoj objavi napisao je: "Iako su prošla 22 dana od potresa, Zagreb je još uvijek zatrpan šutom, koja očigledno ne brine našeg gradonačelnika, ujedno i načelnika Stožera civilne zaštite grada Zagreba. Novi načelnik ima vremena svaki dan paradirati i svađati se po presicama, a ne stigne pozabaviti se problemima koji otežavaju svakodnevno funkcioniranje grada".

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju