Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iza zatvorenih vrata

Daniel Markić predstavio saborskom odboru izvješće o radu sigurnosne agencije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef SOE odgovarao je na pitanja o gorućim temama poput migrantske krize, ali i o sigurnosnim provjerama nastavno na priču oko bivšeg glavnog državnog odvjetnika Jelenića.

Iza zatvorenih vrata saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost, šef tajne službe Daniel Markić predstavio je izvješće o radu sigurnosne agencije u prošloj godini. Odbor je prošao i izvješće ured za nacionalnu sigurnost, dok je u nedostatku vremena izvješće vojno-obavještajne agencije prebačeno za drugi put. Šef SOE odgovarao je na pitanja o gorućim temama poput migrantske krize, ali i o sigurnosnim provjerama nastavno na priču oko bivšeg glavnog državnog odvjetnika Jelenića.

Pročitajte i ovo Ivana Kekin, saborska zastupnica (Možemo) Borba za vlast Ljevica smislila novi plan za rušenje HDZ-a: Prvo je potrebno konstituirati Sabor Andrej Plenković i Zoran Milanović - 1 Nastavak trzavica Što je i kako SOA radila u slučaju Ivana Turudića? Milanović ne odustaje, Plenković ne posustaje

"To je puno šire nego javno izvješće SOE, ali imali smo kvalitetnu preuzentaciju i većina zastupnika je izrazila zadovoljstvo načinom na koji nam je prezentiran rad SOE za prošlu godinu", rekao je Ranko Ostojić, redsjednik odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost (SDP).

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene