Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koliko nas je, koliko je bogatstvo...

Danas prvi rezultati Popisa stanovništva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državni zavod za statistiku na konferenciji za novinare predstavit će prve, preliminarne rezultate Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2011. godine.

Popis će sadržavati podatke o ukupnom broju popisanih osoba te ukupnom broju stanovnika, kućanstava i stambenih jedinica, na razini Republike Hrvatske, prostornih jedinica za statistiku 2. razine, županija, gradova/općina i naselja.

Pročitajte i ovo Nenad Pokos masovno iseljavanje Demografska katastrofa: "Kada mladi postanu radno aktivni - više neće imati tko uplaćivati u zdravstveno i mirovinsko osiguranje" Pripreme za popis stanovništva - 5 "Moramo se suočiti s istinom“ Pripreme za popis stanovništva su u tijeku: Doznajte kako će izgledati, koji ćemo podatak prvi doznati, ali i što najviše košta državu

Prve rezultate Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2011. godine službeno će predstaviti ravnatelj Državnog zavoda za statistiku dr. Ivan Kovač.

Popis stanovništva, kućanstava i stanova najveće je i najvažnije statističko istraživanje te predstavlja najopsežniji izvor podataka nužnih za provedbu raznih gospodarskih i socijalnih razvojnih politika te znanstvenih istraživanja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene