Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Državni zavod za statistiku na konferenciji za novinare predstavit će prve, preliminarne rezultate Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2011. godine.


Popis će sadržavati podatke o ukupnom broju popisanih osoba te ukupnom broju stanovnika, kućanstava i stambenih jedinica, na razini Republike Hrvatske, prostornih jedinica za statistiku 2. razine, županija, gradova/općina i naselja.

Vezani članci Starački dom - 1 Oni su najbrojnija skupina u Hrvatskoj, a jedva preživljavaju: "Ja moram krepati..." Crkva - 4 Pad broja katolika u RH neke iznenadio, a neki su očekivali i veće smanjenje: "Očito je da je i u Hrvata na djelu konformizam"

Prve rezultate Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2011. godine službeno će predstaviti ravnatelj Državnog zavoda za statistiku dr. Ivan Kovač.

Popis stanovništva, kućanstava i stanova najveće je i najvažnije statističko istraživanje te predstavlja najopsežniji izvor podataka nužnih za provedbu raznih gospodarskih i socijalnih razvojnih politika te znanstvenih istraživanja. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju