Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Luka Pezelj osuđen na 31 godinu zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica studentice Kristine Šušnjare iz Trilja, Luka Pezelj, osuđen je danas na Županijskom sudu u Splitu na 31 godinu zatvora.

Sudac je Luki dosudio 28 godina zbog ubojstva te četiri zbog pokušaja silovanja. Tako kazna iznosi 32 godine, no s obzirom da je jednu godinu već odslužio, ispred njega je 31 godina zatvora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kazna postala pravomoćna Pezelju potvrđena 31 godina zatvora Slika nije dostupna Povjerio se cimeru? Pezelj: Ne kajem i nisam se namjeravao ubiti

Tužiteljstvo je tražilo maksimalnu kaznu od 40 godina, a obrana da ga se osudi za obično ubojstvo.

Na završetku suđenja 26-godišnji Pezelj je rekao da se duboko kaje.

Podsjetimo, Pezelj je 5. siječnja navečer u Trilju ponudio prijevoz do Sinja Kristini Šušnjari koja ga je otprije poznavala.

>> Pezelj kroz plač: Kajem se za ubojstvo

Djevojka je, ništa ne sluteći, sjela u njegov 'golf', nakon čega ju je, pod izgovorom kako mora otići do svoje kuće po novac, odvezao do pustog mjesta na kojem je zatražio spolni odnos. Kada ga je odbila, počeo ju je udarati po tijelu i glavi te gušiti. Uspio joj je skinuti odjeću, ali zbog njezina snažnog otpora ne i silovati.

>> Luka Pezelj se u zatvoru pokušao ubiti

>> Brat triljskog ubojice progovorio za Novu TV

Kako bi zločin prikrio i onemogućio da se otkrije i pokušaj silovanja, Pezelj je, tvrdi tužiteljstvo, uzeo metalni odvijač tzv. francuski ključ i s više udaraca po glavi i tijelu ubio svoju žrtvu.

Nakon toga je tijelo odvezao na pusto mjesto u Docu Donjem i bacio ga u ponor te prekrio granjem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene