Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas

12:02 - počelo je proljeće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Točno u 12:02 sati astronomski je počelo proljeće. S obzirom na to da su vremenske prilike netipične za ovo doba i prvi dan proljeća nije posebno topao.

'Proljeće nam ove godine stiže 20. ožujka. Međutim vremenske prilike su možda malo netipične za proljeće tako da je ove godine još uvijek malo hladno, pa nam je u Maksimiru još uvijek nema toliko proljetnica', rekla je Vida Posavec Vukelić iz Državnog Zavoda za zaštitu prirode.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Slika nije dostupna KIŠOBRANE U RUKE Stiže kraj lijepom vremenu: Već u noći s utorka na srijedu dolazi promjena koja će obilježiti ostatak tjedna, moglo bi biti i jačeg nevremena

>> U nedjelju OPET snijeg!

Djelomice sunčano

Danas će, kako stoji na stranicama DHMZ-a, biti djelomice sunčano uz postupan porast naoblake. Malo kiše očekuje se već prijepodne ponegdje na širem riječkom području, a susnježice u Gorskome kotaru.

Navečer oborine

Navečer će oborine zahvatiti cijeli sjeverni Jadran i veći dio srednjega te gorsku Hrvatsku, a u noći i sjeverozapadne krajeve. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu većinom umjereno do jako jugo. Najviša temperatura uglavnom između 11 i 17, u Gorskome kotaru od 7 do 10°C.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene