Dalija Orešković (Foto: Facebook)
Dalija Orešković (Foto: Facebook) Foto: Facebook

U subotu je održana osnivačka skupština stranke Dalije Orešković, bivše predsjednice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. Stranka koju je osnovala zove se Start.


''Danas smo u Zagrebu održali osnivačku skupštinu stranke Start. Naš motiv osnivanja nove stranke proizlazi iz postojećeg stanja.

Vezani članci Dalija Orešković (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Orešković: Na listi za euroizbore bit će i ljudi koji nisu članovi Starta, ali to ne znači koaliciju Marijana Puljak i Dalija Orešković (Foto: Pixsell) Zašto su propali pregovori Starta i Pametno: "Šokirao nas je njihov pristup, oglušili su se na naše prijedloge"

S jedne strane su oni koji su nam oteli državu i devastirali hrvatsko društvo, a s druge oporba koja je značajno podbacila u obavljanju svoje demokratske zadaće. Korjenite promjene sustava mogu iznijeti samo nove snage i novi ljudi.

Kada Start formalno bude registriran, pozvat ćemo sve zainteresirane da nam se pridruže, učlane ili samo uključe u rad'', napisali su na svojoj Facebook stranici.

Nešto više o svojoj stranci i programu reći će u nedjelju u Ličkom Osiku, gdje će u 13:15 biti održano predstavljanje.