Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aludirao na Mol i Inu

D. Kosor: Premijerki bi bilo bolje da pazi da po naredbe ne bi išla u Peštu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obnoviteljska izborna skupština jednog od najstarijih ogranaka HSLS-a održana je danas u Križevcima, a skupštini je nazočio predsjednik stranke Darinko Kosor koji je predstavio novi stranački program za spas maloga i srednjeg poduzetništva.

'Malo poduzetništvo lani je iskazalo gubitak od 6,5 milijarda kuna, a korporacije dobit. Malo poduzetništvo je u posljednje dvije godine izgubilo 100 tisuća radnih mjesta, a zajednički interes i poduzetnika i radnika jest opstati, preživjeti i moći financirati svoje obitelji', rekao je Kosor.

Ocjenivši kako samo premijerka Jadranka Kosor vjeruje da nam je bolje, predsjednik HSLS-a je ustvrdio kako '4,3 milijuna hrvatskih građana zna da nije bolje i da se danas radi anketa među tisuću ljudi svi bi se u tomu složili'.

Poručio je također da se ne slušaju političke floskule. 'Nemojmo slušati pozdrave generalima, jer to samo zamagljuje prave gospodarske probleme. Posebno ne od onih stranaka, pa i ministara, koje su locirale i uhitile generale, a svi su bili i u Vladi Ive Sanadera. Nemojmo slušati poruke da nećemo slušati naredbe iz Beograda, jer u Hrvatskoj ih ne slušamo već dvadeset godina. To nije ništa novo, ali upravo ovih dana u tišini MOL preuzima većinski paket dionica u Ini i sutra ćemo ići po cijenu struje i plina u Peštu. Bolje bi bilo predsjednici Vlade da razmišlja da sutra ne ide u Peštu po naredbe nego da priča o Beogradu, jer Beograd je za nas već davno zaboravljena priča,' istakao je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor danas u Križevcima.
 

Pročitajte i ovo Davor Filipović Promjene Filipović: ''Preuzimanje OMV-a Slovenije dobro je za Inu'' Ina: Ilustracija - 2 VEČER UOČI SASTANKA Objavljeni važni dokumenti o ugovorima Hrvatske i MOL-a: Sastaje se Savjet za Inu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene