Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Hrvatske socijalno-liberalne stranke Darinko Kosor danas je nakon izborne skupštine riječkog ogranka stranke na konferenciji za novinstvo rekao da će HSLS izlaziti samostalno na sve naredne izbore, a novoizabrano čelništvo riječkog HSLS-a ocijenio je jednim od najjačih timova političkih stranaka u Rijeci.


Ovime kreće obnova HSLS-a u Rijeci, u kojoj više neće biti politike bez HSLS-a, kazao je Darinko Kosor, a novi predsjednik Gradske organizacije Alen Jugović kazao je da će težiti konstruktivnoj politici, a ne napadanju drugih.

Vezani članci Slika nije dostupna Đapić: HSP trenutačno za samostalan izlazak na lokalne izbore Slika nije dostupna HČSP u 9. izbornoj jedinici izlazi samostalno

Nastojat ćemo pomoći da Rijeka iskoristi svoje komparativne prednosti u okviru Hrvatske, rekao je Jugović, koji je na toj poziciji zamijenio dugogodišnjeg predsjednika GO Željka Glavana.

Glavan je kazao da će učiniti sve da HSLS u Rijeci s pomlađenom ekipom na čelu i iskustvom starijih članova postane stranka nade. (Hina)