Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte galeriju!

FOTO Oni su osvojili nagradu za najbolju turističku zanimljivost!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu projekta Plavi cvijet – Cvit za lipši svit, Zadarski list i Turistička zajednica Zadarske županije dodijelili su Solani Nin priznanje za najbolju turističku ponudu i zanimljivost.

Jedinstveni Muzej soli, Park Solane Nin obogaćen ugroženim vrstama biljnog i životinjskog svijeta te stoljećima čuvana tradicija proizvodnje soli vrhunske kvalitete čine Solanu Nin sada već svjetski poznatom atrakcijom, što potvrđuje i dodijeljeno priznanje.



>> Branje soli u Stonu: Običaj je star sedam stoljeća oduševljava turiste!

Pročitajte i ovo Napad u Solinu Određen istražni zatvor Kolegu iz poduzeća ubo nožem: Osumnjičeni za pokušaj ubojstva (25) u pritvoru Napad u Solinu Napao kolegu Policija pronašla 25-godišnjaka koji je napao kolegu s posla i ubo ga nožem u vrat

'Ovo je samo još jedan od pokazatelja da smo na pravom putu razvoja turističke ponude. Svim našim aktivnostima nastojimo posjetiteljima u pravom svjetlu predstaviti autentičnost i porijeklo naših proizvoda. Rad ljudskih ruku, idealni vremenski uvjeti i mikrolokalitet ovog kraja s bogatom florom i faunom utkani su u svako zrno naše soli. Svakako ćemo se i dalje truditi obogaćivati našu turističku ponudu koja podiže kvalitetu sadržaja, ne samo Solane Nin i kraljevskog grada Nina, već i šire', izjavio je za ovu priliku direktor Solane Nin, Damir Oštrić.



Solana Nin je ove sezone zabilježila i rekordne brojke u turističkoj ponudi, te je evidentirano preko 25.000 posjetitelja Muzeju soli. Svojom bogatom turističkom ponudom i već tradicionalnim Festivalom soli, Solana Nin uz kulturnu i povijesnu baštinu, promiče i hrvatsko kulinarstvo, te dokazuje da su tradicija i autohtonost jedne od najvećih vrijednosti s kojima se može konkurirati na turističkom tržištu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene