Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donacije građana

Crveni križ uplatio novac za pomoć poplavljenom stanovništvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na račun Hrvatske pošte uplaćena su financijska sredstva za pomoć Račinovcima, Posavskim Podgajcima i dijelu Gunje

Hrvatski Crveni križ uplatio je na račun Hrvatske pošte financijska sredstva za pomoć poplavljenom stanovništvu u mjestu Račinovci, Posavski Podgajci i dijelu Gunje.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Ilustracija Osigurana sredstva Dobra vijest za starije osobe: Započinje isplata nacionalne naknade

Prema do sada dostavljenim popisima stanovnika koji zadovoljavaju kriterije za isplatu novčane pomoći od 4000 kuna, putem Hrvatske pošte u ovom valu isplate će primiti 504 stanovnika mjesta Račinovci i 1299 stanovnika Gunje, priopćili su iz HCK.

Tri tragedije u mjesec dana: Ministrica Opačić šalje psihologe u Gunju

Nakon što se svima koji će se naći na konačnim usuglašenim popisima primatelja pomoći isplati prvi dio pomoći i nakon što se razmotre žalbe koje će eventualno pristići, uslijedit će i isplata drugog dijela novčane pomoći. Novac koji je Hrvatski Crveni križ prikupio od građana i korporativnih donatora, sukladno odluci Glavnog odbora, u cijelosti će biti iskorišten za podjelu novčane pomoći stanovnicima poplavljenih područja. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene