Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donosimo i podršku Vladi

CROBAROMETAR Raste broj onih koji vjeruju da zemlja ide u lošem smjeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo dio podataka iz Crobarometra, a podaci su vezani uz opći dojam ispitanika u kojem smjeru se Hrvatska kreće te kakva je potpora radu Vlade RH.

Prema istraživanju, bilježi se porast broja onih koji vjeruju da zemlja ide u lošem smjeru. To smatra 53 % ispitanika, dok je 33% posto onih koji misle da idemo u dobrom smjeru. Ne zna njih 14 %.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV, donosi novi Crobarometar U Dnevniku Nove TV Novi Crobarometar: Jesu li dugi štrajk u pravosuđu i afera s plinom ostavili trag na popularnosti Vlade? Crobarometar Drugi dio istraživanja Crobarometar: Što građani misle o radu Vlade i predsjednika te jesu li zadovoljni smjerom u kojem ide Republika Hrvatska?

Ne propustite CROBAROMETAR za veljaču 2016. u Dnevniku Nove TV u 19:15. Što se rada Vlade Tihomira Oreškovića tiče, nakon prvih mjesec dana, mogu biti zadovoljni, većina je onih koji im daju podršku - takvih je 40% posto. Njihove poteze ne podržava 34 % ispitanika, a ne zna njih 26 %.

Dnevnik Nove TV donosi CROBAROMETAR za veljaču 2016. koji je provela agencija Ipsos u vremenskom trajanju od 1. do 21. veljače. Terensko istraživanje provodilo se na uzorku od 973 punoljetna građana iz cijele Hrvatske. Maksimalna pogreška uzorka iznosi +/- 3,3 %, a za rejtinge stranaka +/- 3,6%.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene