Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na 11 destinacija

Croatia Airlines od ponedjeljka ponovno uvodi letove iz Zagreba u europska odredišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Croatia Airlines tijekom lipnja povećava broj letova iz Zagreba u europska odredišta te će od sredine mjeseca zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika povezivati Zagreb s 11 međunarodnih odredišta, priopćio je u četvrtak domaći avioprijevoznik.

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance od 8. lipnja ponovno uvodi letovi na liniji Zagreb – Zürich, na kojoj će putnicima biti na raspolaganju četiri jutarnja leta (ponedjeljkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom), a od 15. lipnja i poslijepodnevni letovi ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Pročitajte i ovo Dmitrij Medvedev Karta izazvala nevjericu Medvedev šokirao, pogledajte kako je podijelio teritorij Europe: "Taj koncept mora zauvijek nestati" Donald Trump Učinio uslugu? Što Trumpova šokantna izjava znači za Europu: "Sjetite se kako su se nosili s raspadom Jugoslavije 1990-ih"

Toga dana,15. lipnja, obnavljaju se i izravne međunarodne linije iz Zagreba u još sedam europskih odredišta – München, Sarajevo, London Heathrow, Dublin, Rim, Bruxelles i Beč, priopćili su iz Croatia Airlinesa.

Letovi će ići prema sljedećem redu:

Zagreb – München- Zagreb: ponedjeljkom, srijedom i petkom
Zagreb – Sarajevo – Zagreb: ponedjeljkom, srijedom i petkom
Zagreb – London Heathrow – Zagreb: ponedjeljkom i petkom
Zagreb – Dublin - Zagreb: utorkom, četvrtkom i nedjeljom
Zagreb – (via Split) – Rim – (via Split) - Zagreb: ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom
Zagreb – Bruxelles - Zagreb: jutarnji letovi ponedjeljkom, poslijepodnevni letovi četvrtkom, petkom i nedjeljom
Zagreb – Beč - Zagreb: četvrtkom i nedjeljom

Iz aviokompanije podsjećaju da su 25. svibnja obnovljeni letovi na liniji Zagreb – Amsterdam, na kojoj se leti svakoga dana jedanput, a uveden je i drugi dnevni let na liniji Zagreb – Frankfurt, na kojoj se neprekinuto letjelo i tijekom epidemiološke krize. Također, od 1. lipnja zrakoplovi tvrtke ponovno lete na redovitoj liniji Zagreb – Kopenhagen četiri puta tjedno.

Tako će do sredine lipnja zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika povezivati Zagreb s 11 međunarodnih odredišta. U domaćem prometu 8. lipnja ponovno se uvodi linija Zagreb – Zadar – Pula, jedanput dnevno, a nastavljaju se obavljati letovi na linijama Zagreb – Split i Zagreb – Dubrovnik, dvaput na dan.

Croatia Airlines kao nacionalni avioprijevoznik obnovom međunarodnog prometa nastoji pružiti najviši mogući doprinos u stabiliziranju turističkih potencijala Republike Hrvatske. Opseg letova prilagođen je aktualnoj tržišnoj potražnji i uvjetima putovanja u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom u Europi, a moguće su i naknadne promjene u planiranom redu letenja. Uvođenje ostalih linija u domaćem i međunarodnom prometu ovisit će o daljnjem razvoju situacije i tržišnoj potražnji, koja je uvelike smanjena zbog epidemije koronavirusa.

Obavijesti o planiranom redu letenja i uvjetima putovanja transparentno se objavljuju na kompanijskim internetskim stranicama, a obveza korištenja zaštitnih maski/pokrivala i dalje vrijedi za sve putnike tijekom cijelog boravka u putničkoj kabini zrakoplova.

Kompanija raspolaže flotom od 13 zrakoplova - dva Airbusa 320, pet Airbusa 319 i šest zrakoplova Dash 8-Q400 te će u sljedećem razdoblju, kao i dosad, nastojati osigurati maksimalan doprinos unapređenju hrvatske gospodarske i turističke slike.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene