Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ronjenje i edukacija

Crikvenica: Više od 50 djece po prvi puta sudjeluje u eko akciji čišćenja podmorja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ekološkoj akciji čišćenja podmorja po prvi puta će sudjelovati preko 50 djece, a u sklopu akcije će i roniti u potrazi za otpadom na plaži u Crikvenici.

Ovog vikenda, 21. i 22. svibnja 2016. Zagrebački holding d.o.o., podružnica Vladimir Nazor u suradnji s ronilačkim klubom HRVI NEMO – ADRIATIC, koji su ujedno članovi specijalističke ronilačke postrojbe Civilne zaštite Grada Zagreba za spašavanje iz vode, na vodi i u vodi, organizira jedinstvenu i prvu u Hrvatskoj ekološku akciju čišćenja podmorja u kojoj će sudjelovati više od 50 djece u dobi od 7 do 17 godina (uz instruktore i voditelje ronjenja), te aktivno roniti i čistiti plažu na lokaciji dječjeg hostela Stoimena u Crikvenici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nedostaje radnika Ova gradska firma traži brojne radnike: Pogledajte plaće koje nude Ruska pravoslavna crkva sv. Nikole u Crikvenici crkva zjapi prazna Rusi žele obnoviti jedini pravoslavni hram u Hrvatskoj: "Treba im utočište u ovom vremenu"

Djeca će imati jedinstvenu priliku upoznati se s načinom čišćenja podmorja, vještinama ronjenja kao i potrebnom opremom. Predavanje na temu zdrave prehrane, održat će Mario Valentić, fitnes trener, a u cilju smanjenja bolesti uzrokovanih lošom prehranom. Cilj je naučiti djecu da i sami pripremaju zdrave obroke.

Kroz dodatnu edukaciju mladih o važnosti održavanja čistoće mora, podižemo svijest građana, a osobito djece i mladih. Promovirati će program Avantura kamp u kojem će mladi imati priliku i sami iskušati tehnike ronjenja i sigurnosti plovidbe na moru.

Saznajte više o sigurnosti na moru u Crikvenici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene