Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi s pićem

Coca-Cola se oglasila zbog incidenta u Rijeci: Komentirali rezultate analize boce Romerquellea

Coca-Cola Hrvatska se ponovo oglasila nakon što je danas objavljeno da je incident u Rijeci koji je povezan s jednom bocom Romerquellea.

Nakon što je Ministarstvo unutarnjih poslova danas izvijestilo da je utvrđen izolirani incident u Rijeci koji je povezan s jednom bocom Romerquelle Emotion Blueberry Pomengranate, priopćenjem se oglasila Coca-Cola Hrvatska.

"Pozdravljamo jasnoću koju će rezultati ispitivanja donijeti našim potrošačima i kupcima nakon nesigurnosti prethodnih dana, a misli su nam i dalje s osobom koja je pogođena incidentom. U interesu javne sigurnosti, naš prioritet posljednjih dana bio je pružiti vlastima potrebno vrijeme za dovršetak analiza, a mi ćemo nastaviti podržavati policiju s potpunom transparentnošću dok rade na incidentu u Rijeci", napominju iz Coca-Cole.

"U Hrvatskoj poslujemo više od 55 godina i uvijek smo održavali najviše standarde kvalitete. Cijenimo dugogodišnje odnose koje imamo s našim potrošačima i kupcima te im iskreno zahvaljujemo na podršci i strpljenju tijekom ovog iznimno izazovnog vremena", dodaje se u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene