Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kulinarska destinacija

CNN: Dođite u Hrvatsku, tamo se fino jede!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka televizija CNN nedavno je uključila Hrvatsku u jednu od svjetski najzanimljivijih kulinarskih destinacija.

U članku naslovljenom 'Od Hrvatske do Čilea, četiri uzbudljiva kulinarska putovanja', CNN-ov odbor za putovanja i novinari Nina Ferdizzi i Nathalie Jordi pohvalili su Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Turizam; ilustracija - 1 Dobar znak Turisti pohrlili provesti Uskrs na hrvatskoj obali: Nije samo Dubrovnik hit destinacija ove predsezone Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019.

'Ako planirate put života, zašto ne planirati putovanje koje uključuje neke od najboljih jela koje ćete ikada probati?', pišu u članku.

Dalmacija je tako smještena uz bok najzanimljivijih turističkih destinacija koje nude vrhunske specijalitete – španjolsku Andaluzija, francusku Burgundiju i čileansku Patagonia.

>> Istra i Kvarner za Uskrs očekuju 125 tisuća noćenja

CNN-ovi novinari preporučuju 12-dnevno krstarenje hrvatskom obalom tijekom kojih bi se trebao probati Plavac s Pelješca te domaću rakiju, kao i sudjelovanje u branju školjki u Stonu i kapara na Visu.

Međunarodnim turistima savjetuje se da posjete podrume lokalnih vinarija gdje će gostoljubivi domaćini podijeliti s njima svoje tajne.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene