Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Vezano za slučaj smrti afganistanske djevojčice na srpsko-hrvatskoj granici, Centar za mirovne studije podnijet će kaznenu prijavu protiv nepoznatih počinitelja policijskih službenika MUP-a.


Centar za mirovne studije povodom podnošenja kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja policijskih službenika MUP-a zbog slučaja smrti djevojčice Madine na srpsko-hrvatskoj granici poziva na konferenciju za novinare ispred zgrade Državnog odvjetništva RH

Vezani članci Ilustracija More ju je bacalo i nije se uspjela popeti na brod: Njemica (35) utopila se u oluji pokraj Kornata Policija, ilustracija Na kamionu prevozio automobil pa njime teško ozlijedio biciklista kojeg je pretjecao

Podsjetimo, djevojčica Madina, izbjeglica iz Afganistana, izgubila je život 21. studenog kad je na nju naletio vlak na pruzi između Srbije i Hrvatske dok je s obitelji željela prijeći granicu.

Hrvatska granična policija tvrdi kako njihovo postupanje nije na nikakav način utjecalo na uzrokovanje nesreće i stradavanje djevojčice. No obitelj tvrdi kako do nesreće ne bi došlo da ih hrvatska policija nije u noći natjerala da se vrate natrag u Srbiju.