Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Ivo Sanader i svi članovi Vlade svoje su imovinske kartice predali Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa u za to previđenom zakonskom roku, koji istječe danas u ponoć.


Većina ministara svoju je zakonsku obvezu ispunila prošloga tjedna, Sanader je svoju imovinsku karticu predao u petak, a posljednji su to danas učinili ministri prosvjete i zdravstva Dragan Primorac i Darko Milinović.

Vezani članci Ministar Ivan Malenica Vlada odlučila kada će biti prijevremeni izbori u Splitu i Novskoj Ministar rada Josip Aladrović Ministar Aladrović i župan Žinić odgovorili gradonačelniku Petrinje: ''Oni su dobili najviše, 30 milijuna kuna. Ovo nije korektno od njega''

Jučer je istekao rok za predaju imovinskih kartica saborskih
zastupnika. Većina zastupnika do danas je ispunila svoju zakonsku obvezu, nekoliko kartica nedostaje, ali u Povjerenstvu ističu da to ne mora značiti i kršenje zakona, jer su neki dužnosnici svoje kartice vjerojatno poslali poštom.

Najveću imovinu prijavio je HSS-ovac Stipe Gabrić-Jambo, koji posjeduje nekretnine vrijedne 30 milijuna kuna te jednako toliko vrijedno poduzeće "Klada promet". Prijavio je i pet milijuna eura ušteđevine, kao i 22 milijuna eura potraživanja.


Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju