Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Članovi Vlade predali imovinske kartice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Ivo Sanader i svi članovi Vlade svoje su imovinske kartice predali Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa u za to previđenom zakonskom roku, koji istječe danas u ponoć.

Većina ministara svoju je zakonsku obvezu ispunila prošloga tjedna, Sanader je svoju imovinsku karticu predao u petak, a posljednji su to danas učinili ministri prosvjete i zdravstva Dragan Primorac i Darko Milinović.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Odlazak na ljetnu stanku Plenković izbjegao odgovor na važno pitanje: "To danas nije tema" Ilustracija Uhvaćen na zadarskom području Prijetio Plenkoviću i članovima Vlade: Uhićen muškarac zbog čijeg su poziva na Markov trg stigli interventni policajci

Jučer je istekao rok za predaju imovinskih kartica saborskih
zastupnika. Većina zastupnika do danas je ispunila svoju zakonsku obvezu, nekoliko kartica nedostaje, ali u Povjerenstvu ističu da to ne mora značiti i kršenje zakona, jer su neki dužnosnici svoje kartice vjerojatno poslali poštom.

Najveću imovinu prijavio je HSS-ovac Stipe Gabrić-Jambo, koji posjeduje nekretnine vrijedne 30 milijuna kuna te jednako toliko vrijedno poduzeće "Klada promet". Prijavio je i pet milijuna eura ušteđevine, kao i 22 milijuna eura potraživanja.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene