Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na zahtjev

Čistoća: Odvozimo sve vrste glomaznog otpada, dobre vijesti i za građane koji su predali zahtjev prije kolovoza

Otpad - 1
Otpad - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Zagrebački holding d.o.o., podružnica Čistoća izvijestila je da odvozi sve vrste glomaznog otpada putem zahtjeva građana koji su zaprimljeni u kolovozu te da će se usluga realizirati u najbržem mogućem roku.

Zagrebački holding d.o.o., podružnica Čistoća odvozi sve vrste glomaznog otpada putem zahtjeva građana koji su zaprimljeni u kolovozu te će se usluga, kako tvrde, realizirati u najbržem mogućem roku u dogovoru s građanima, a najduže kako su se i prije obavezivali - do 20 dana.

''Isto tako odvozimo i otpad građana koji su ranije, prije obustave odvoza pojedinih vrsta glomaznog otpada (tapicirani najmještaj, ojastučene garniture i podne obloge) predali ove zahtjeve za odvoz. Nastavljamo odvoziti nepropisno odložen glomazni otpad na javnim površinama zaprimljen putem sustava e-redar Komunalnog redarstva Grada Zagreba'', izvijestili su iz Čistoće.

Ističu da Zakon o održivom gospodarenju otpadom zabranjuje odlaganje otpada na javne površine. ''Svako nepropisno odlaganje otpada građani trebaju prijaviti Komunalnom redarstvu Grada Zagreba'', kazali su iz Čistoće.

Podsjećaju da Podružnica Čistoća pruža uslugu odvoza krupnog (glomaznog) otpada na Zahtjev građana te naručivanje kamiona Čistoće ispred kućnog praga, stoga građane pozivaju da koriste uslugu. ''Za ovu vrstu otpada mogu, bez naknade, naručiti odvoz: dva puta godišnje, odvoz do dva metra kubična ili jednom godišnje, odvoz do četiri kubičnih metara'', podsjetili su.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PODRŽALI REVIZIJU UGOVORA Pripuzova tvrtka poručila Tomaševiću da prestanu s izjavama o netransparentnom poslovanju: ''Spremni smo na raskid važećih ugovora. Ako to ne želite..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ODVOZ OTPADA Prazne se reciklažna dvorišta i odvozi glomazni otpad s ulica Zagreba: "Ovo je lokacija prije i poslije"

Obrazac Zahtjevi za odvozom glomaznog otpada građani su, kako kažu iz Čistoće, dobili uz račun u veljači, a zaprimaju se na adresu Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb, na mail adresu: cistoca.glomazno@zgh.hr ili ispunjavanjem e-Zahtjeva na internet adresi www.cistoca.hr do 15. studenoga 2021. godine.

''Obvezujemo se dostaviti odgovor na zahtjev, s terminom odvoza, u što kraćem roku, a ne dužem od 20 dana. Podsjećamo kako krupni (glomazni) otpad građani mogu u vlastitom prijevozu predati, bez naknade, u reciklažna dvorišta'', izvijestili su iz Čistoće.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene