Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cipelarenje štiklom na Prisavlju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon sjednice Programskog vijeća Hrvatske radio televizije, na kojoj je trebao biti izabran novi ravnatelj HRT-a, došlo je do sukoba dvoje članova Programskog vijeća zbog čega je trebala uredovati i policija, rekao je glasnogovornik HRT-a Janoš Roemer.

"Između dva člana došlo je do žešćeg koškanja, zbog čega je morala uredovati policija, i to još uvijek traje", rekao je Roemer nešto prije 20 sati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pristojba i oglašavanje HRT: Novci se razbacuju, javni interes zanemaren,sankcija nema Slika nije dostupna Ili u mrak ili javni bilježnik Od pretplate više ne spašava ni razbijanje TV-a

Neslužbeno se doznaje da su se sukobili članovi Vijeća Jadranka Kolarević i Danko Bljajić.

Po nekim kuloarskim pričama radilo se samo o naguravanju, a po drugima u sukobu dvoje vijećnika koristile su se ruke i noge.

Sukob je izbio oko 17 sati kada su se neki članovi Vijeća izvan
prostorije u kojima je održavana sjednica, ali u zgradi HRT-a,
nastavili međusobno raspravljati. 

Sukobu je nazočilo još nekoliko ljudi iz Programskog vijeća, koji su posvađane vijećnike pokušali smiriti, ali im to nije uspjelo.

Da je između dvoje članova Vijeća došlo do sukoba potvrdila je večeras glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba. 

Po njenim riječima Jadranka Kolarević zatražila je liječničku pomoć i prevezena je u bolnicu Sveti Duh, a protiv Danka Bljajića će biti podnijeta prekršajna prijava redovitim putem.

Ljuba je kazala da je policija intervenirala oko 18 sati nakon što je između dvoje članova Vijeća izbio "verbalni i fizički sukob.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene