Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gledajte od 19.15 sati

Večeras u Dnevniku Nove TV: Čime stranke i kandidati motiviraju birače da izađu na EU izbore?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dnevniku Nove TV pogledajte čime stranke i kandidati motiviraju birače za izlazak na EU izbore u nedjelju. Donosimo i priču o novim udžbenicima koji bi se od jeseni trebali naći u školskim klupama.

Kandidati za Europske izbore i danas su bili aktivni jer do izlaska na birališta sve je manje vremena pa se koristi svaka prilika za promociju. A čime stranke i kandidati motiviraju birače za izlazak na nedjeljne izbore?

Pročitajte i ovo Tihomir Cipek i Sabina Tandara Knezović Gost Dnevnika Nove TV Žestoko se pregovara za parlamentarnu većinu: "Mislim da je to manji problem od fotelja" Snježana Markušić, PMF Simulacija potresa Područje od Splita do Zadra potresnije nego što se mislilo: "Dobili smo rezultate koje ni mi nismo očekivali"

U Dnevniku u 19:15 analiziramo njihove poruke. Bavimo se i motivacijskom kampanjom Europskog parlamenta, koji na ove izbore u Hrvatskoj želi izvući više od četvrtine birača, koliko ih je glasovalo prije pet godina.

U Dnevniku Nove TV pogledajte saznajte i što struka misli o novim udžbenicima koji bi od jeseni trebali biti u školskim klupama.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene