Izbori, ilustracija (Foto: Pixsell, Borna Filić)
Izbori, ilustracija (Foto: Pixsell, Borna Filić) Foto: Pixsell, Borna Fili?

U Dnevniku Nove TV pogledajte čime stranke i kandidati motiviraju birače za izlazak na EU izbore u nedjelju. Donosimo i priču o novim udžbenicima koji bi se od jeseni trebali naći u školskim klupama.


Kandidati za Europske izbore i danas su bili aktivni jer do izlaska na birališta sve je manje vremena pa se koristi svaka prilika za promociju. A čime stranke i kandidati motiviraju birače za izlazak na nedjeljne izbore?

Vezani članci Bruna Esih, Zlatko hasanbegović i Karlo Starčević (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Neovisni za Hrvatsku i HSP sklopili Sporazum o suradnji na euroizborima Gordan Kožulj (Foto: Dnevnik.hr) Točno je 100 dana do europskih izbora: Tko se sve uključio u kampanju?

U Dnevniku u 19:15 analiziramo njihove poruke. Bavimo se i motivacijskom kampanjom Europskog parlamenta, koji na ove izbore u Hrvatskoj želi izvući više od četvrtine birača, koliko ih je glasovalo prije pet godina.

U Dnevniku Nove TV pogledajte saznajte i što struka misli o novim udžbenicima koji bi od jeseni trebali biti u školskim klupama.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr