Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voli samo prirodne

Kažu da je najveći ženskaroš: Čika Tomo (79) ženio se 46 puta i još uvijek "lovi" žene

On je najpoznatiji balkanski ljubavnik (Foto: Dnevnik.hr) - 6
On je najpoznatiji balkanski ljubavnik (Foto: Dnevnik.hr) - 6 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija On je najpoznatiji balkanski ljubavnik (Foto: Dnevnik.hr) - 7 On je najpoznatiji balkanski ljubavnik (Foto: Dnevnik.hr) - 7 Foto: DNEVNIK.hr On je najpoznatiji balkanski ljubavnik (Foto: Dnevnik.hr) - 8 On je najpoznatiji balkanski ljubavnik (Foto: Dnevnik.hr) - 8 Foto: DNEVNIK.hr On je najpoznatiji balkanski ljubavnik (Foto: Dnevnik.hr) - 6 On je najpoznatiji balkanski ljubavnik (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Foto: DNEVNIK.hr On je najpoznatiji balkanski ljubavnik (Foto: Dnevnik.hr) - 5 On je najpoznatiji balkanski ljubavnik (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr +3 On je najpoznatiji balkanski ljubavnik (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/8 >>
Za čika Tomu, odnosno Tomislava Vasiljevića kažu da je najveći ženskaroš. Toliko je lud za ženama, jednostavno ih obožava, da se ženio čak 46 puta. Dok mu se jedni smiju, a drugi podsmjehuju, njega nije briga. Kaže, jedan je život i on sa svojim radi što hoće. Sretan je što novac troši na žene, a ne na lijekove. A sa svojih 79 godina vrlo samouvjereno tvrdi kako je nenadmašan u krevetu.

On je, najveći opijum za žene, priča se u selu Adranima. Teško se prisjetio svih žena, ali je naredao imena njih ak 46, i to samo onih koje je vjenčao. Ukupan broj onih s kojima je bio ne zna. Ostaje nam samo vjerovati mu.

Pročitajte i ovo Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?" Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla"

Rođen je 550 kilometara od Zagreba, u gradu Kraljevo u zapadnoj Srbiji. Još nekoliko kilometara izvan grada, njegovo je selo Adrani. Ondje su njegov lik i ponajviše djela dobro poznati. Na izlazu iz sela, na samoj Zapadnoj Moravi, nalazi se njegovo imanje. Ekipu emisije Provjereno odveo je na obalu rijeke gdje je njegova je ljetna rezidencija. Tu provodi toplije dane i uživa u miru.

Osebujan ne samo izgledom, već i onime što je doživio i proživio. Je li udana, rastavljena, udovica ili slobodna – posve je nebitno. Kad mu se svidi neka žena, prepreka nema. Bježao je kroz prozor, a batina nije dobio iako je bilo prilika. Riskirao je i profitirao, kako kaže.

Prijatelja Milana poznaje odavno. Prijateljstvo se rodilo iz gotovo iste strasti, one prema ženama.

Milan kaže da gdje se mota Tomo, tu su uvijek i žene. I dalje je pun snage i želje za životom. Ne pije i ne puši, jede puno povrća i voća, a mesa u malim količinama.

Ekipa emisije Provjereno zavirila je u njegovu ljubavnu oazu, mjesto s kojeg čika Tomo redovito kreće u akcije. Ekipu je odveo do Zdenke, svoje bivše žene.

Ona je jedna od rijetkih s kojom i dalje održava kontakt, ali također i jedna od rijetkih koja je njega ostavila, a ne on nju. Osam godina prošlo je otkako ne žive zajedno. Zdenka je sada u sretnom braku s Radom.

Braka u kojem je provela 12 godina s Tomislavom sjeća se po svemu, i dobrom i lošem. Dok su još službeno bili u braku, započela je vezu s Radom. Oni se druže svako malo, a nema zamjeranja. Život je, kažu, prekratak. Rade i Zdenka su sretni, a to žele i Tomi koji, kako kažu, živi tako kako živi. Iako mu se često obije o glavu, čovjeka u njegovim godinama nemoguće je mijenjati.

Noć mu je mnogo godina bila najbolji prijatelj. To je doba dana kada je najviše vremena provodio u traženju novih ljubavi. Crna, vitka, ona koja drži do sebe – kod Tome prolaze samo prirodne žene, nikako ne one s umjetnim atributima. Svoj je, kako kaže, talent iskoristio da pomogne i drugima – spojio je na desetke ljudi. Kaže, ima puno sramežljivih, a on nije takav. Zato je, kako tvrdi, usrećio stotine žena. Sigurno je samo da u svom raju, pa i cijeloj zemlji malo tko ne zna za njega. Jedni ga gledaju sa smiješkom, drugi s podsmijehom. "Smiju se. Smiju se, ali mene nije briga tko se smije. Meni je važno da ja zadovoljavam svoju dušu, svoj život. Možda to nije normalno za nekoga, ali za mene je", govori Tomo.

Iduće godine puni 80 godina. Za taj broj je siguran, a svi ostali su relativni. Neupitno je da je svaka dama ostavila svoj trag u njegovu životu, i to većinom lijep. Takvima se još nada Tomo jer on još ima snage, volje i želje, a dok je zdravlja, bit će i romantike.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene