Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoto može tužiti Grad Zagreb

Cijena zaustavljanja bagera u Varšavskoj 200 milijuna eura?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradska skupština donijela je zaključak u kojem traži hitan prekid radova u Varšavskoj. Cijena provedbe iznosila bi 200 milijuna eura.

Državna tijela i inspekcije eventualno mogu utjecati na dinamiku radova i sam projekt, udruge nemaju tu snagu, rekao je izvor  Večernjeg lista. Ako se projekt Cvjetni zaustavi, Hoto će tužiti Grad Zagreb. Davor Jelavić, pročelnik Ureda za graditeljstvo, rekao je da se još nije dogodio slučaj da ih neki investitor tuži. Napomenuo je kako drugi uredi često plaćaju odštete, no ti iznosi nisu ni približno blizu spomenutoj brojci. Jelavić je dodao kako smatra da do tužbe neće doći jer gradonačelnik ne misli odustati od radova te je dodao kako su sve dozvole valjane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

>> Varšavska ostaje gradilište

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene