Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeftniji spremnik

Cijena Eurosupera 95 najniža u posljednje četiri godine: Litra 9,43 kune

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eurosuper 95 za lipu je jefitniji na Petrolovim postajama. Cijene goriva padaju već šesti tjedan za redom.

Litra eurosupera 95 danas je niža za 35 lipa i na Ininim benzinskim postajama košta 9,43 kune, a lipu jeftinija je na Petrolovim postojama, informacije su koje donosi portal cijenegorica.info.

Pročitajte i ovo Ilustracija Požurite na pumpu Vlada donijela odluku: Od utorka rastu cijene goriva Gužva na benzinskim postajama - 6 od ponoći skuplje VIDEO/FOTO Gužve na benzinskim postajama: Građani požurili natankati vozila prije novih poskupljenja

Riječ je o najnižoj cijeni ovog bezina u posljednje gotovo četiri godine. A cijena naftnih derivata pada već šest tjedana za redom. Tijekom tog razdoblja Eurosuper 95 pojeftinio je za 76 lipa.

Ove su brojke melem za uši svakog vlasnika automobila

Što se tiče Eurodizela, cijena litre tog goriva također je niža i to za 30 lipa te na Ininin i Petrolovim postajama košta 9,02 kuna, što je najniža cijena ovog goriva od kolovoza 2011. godine. Cijena prosječnog spremika od 50 litara je za 33,5 kuna manja nego početkom studenog.

S druge strane, cijena autoplina raste. Litra je skuplja za 7 lipa i košta 4,37 kuna. Loživo ulje je pak jefitnije za 30 lipa i košta 5,11 kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene