Tijekom noći i jutra četvorici branitelja koji prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u zagrebačkoj Savskoj ulici pozlilo i odvezla ih je Hitna pomoć.


Kako se doznaje od jednog organizatora prosvjeda, predsjednika zagrebačke Hvidre Mirka Ljubičića, na prosvjedu je tijekom jutra i noći hitna pomoć invervenirala četiri puta. 'Ljudi su umorni, iscrpljeni i pothlađeni i nije ni čudo da ih je morala odvesti hitna', rekao je.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Očito je da Matić ima zdravstvenih problema, preporučujemo mu da se liječi' Slika nije dostupna 'Kad su već došli onda su morali ostati do kraja, razgovarati i reći jedni drugima sve što imaju'

Naglasio je da unatoč umoru branitelji nastavljaju s prosvjedom ustrajni u nakani da ministar branitelja Predrag Matić te zamjenica Vesna Nađ i pomoćnik ministra Bojan Glavašević daju ostavke i da se u utorak u njihovom prosvjedničkom šatoru održi okrugli stol na kojem bi se, rekao je Ljubičić, razmotrilo zakonsko i drugo rješavanje njihovih prava i društvenog statusa.

Branitelji ne odustaju od Matićeve smjene! Evo što još traže

Organizatori prosvjeda za sada nemaju nikakvih informacija o zdravstvenom stanju prosvjednika koje je odvezla hitna pomoć. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook