Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Donjoj Dubravi

Četvorica ukrala automobil, bježala od policije pa sletjela autom u Dravu: Dvojica su maloljetnici, a za jednim je čak raspisana i potraga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica maloljetnika i 24-godišnjak ukrali su automobil, bježali od policije pa sletjeli u Dravu.

U utorak oko 3 sata ujutro drama se odvijala između naselja Donji Vidovec i Donja Dubrava kada je policija pokušala zaustaviti automobil varaždinskih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Splitu Žena fotografira brave na ulaznim vratima u zgradi: Policija upozorava građane Policija traži ovu osobu - 2 Istraga u tijeku Prepoznajete li osobu s fotografija? Traži je policija...

Vozač je nakon policijskih signala u Donjoj Dubravi nastavio voziti šljunčanim putem uz lijevu obalu rijeke Drave i sletio u rijeku.

Na mjesto događaja stigla je Javna vatrogasna postrojba grada Čakovca, ali ronioci nisu pronašli osobe u vozilu.

U okolici su pronađene tri osobe koje su isplivale iz rijeke, a riječ je o dvojici maloljetnika i 24-godišnjaku te još jednoj osobi koja je naknadno pronađena. Za jednim od maloljetnika bila je raspisana i potraga. 

Trojac je prevezen na liječnički pregled u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da nisu ozlijeđeni, a zatim su sva četvorica dovedena u policijsku postaju Prelog. Sve četiri osobe od ranije su poznate policiji.

Vozilo kojim su sletjeli u rijeku ukradeno je te iste večeri.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene