Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije uspio zaustaviti vozilo

Četvero ozlijeđenih u nesreći u Crikvenici: Na pješačkom prijelazu naletio na baku, majku i dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri su osobe stradale u prometnoj nesreći koja se u utorak dogodila u Crikvenici u Ulici kralja Tomislava.

U prometnoj nesreći koja se u utorak ujutro dogodila u Ulici kralja Tomislava u Crikvenici ozlijeđene su četiri osobe, potvrdili su nam iz PU primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Nesreća se dogodila kada je 86-godišnji vozač automobila marke Mazda zagrebačkih registarskih oznaka na pješačkom prijelazu nije uspio na vrijeme zaustaviti vozilo i udario je u baku, majku i dvoje od troje djece koji su prelazili cestu.

Četvero ozlijeđenih prevezeno je u bolnicu na Sušaku, a prema prvim informacijama riječ je o lakšim tjelesnim ozljedama te nitko nije životno ugrožen.

ve četiri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći su iz Poljske. Vozač automobila prošao je bez ozlijeda te nije bio pod utjecajem alkohola

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene