Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavimo rođendan

Četiri godine Dnevnik.hr-a!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo četiri godine nakon pokretanja prvog video news portala, Internet grupa Nova TV danas se razvila u jednu od vodećih u internetskih grupa u zemlji.

Uz portal Dnevnik.hr Nova TV grupu čine novatv.hr, blogerski servis Blog.hr, specijalizirani portali Zadovoljna.hr, Mojamini.tv, Gle.to te najnoviji, nedavno pokrenuti sportski portal Gol.hr.

Pročitajte i ovo Nema kune; ilustracije - 4 Kuna odlazi u prošlost Ukinuta obveza dvojnog iskazivanja cijena, građani strahuju što bi se moglo dogoditi: "Nadam se da neće doći do toga" Teška nesreća u Sisku - 1 OZLIJEĐENA DVA RADNIKA Detalji urušavanja zgrade u Sisku: "Ovo je vrlo prometna ulica, moglo je doći do još veće tragedije"

Video news portal Dnevnik.hr koji profesionalno, sveobuhvatno i relevantno obrađuje teme i vijesti iz Hrvatske i svijeta u subotu 10. srpnja proslavit će svoj četvrti rođendan. Posjetitelji Dnevnik.hr-a odmah su prepoznali sve prednosti koje ovaj portal nudi, a među njima su i vijesti u video formi, videoteka s informativnim i zabavnim emisijama domaće produkcije.

Krajem prošle godine internetski portal Nove TV ponudio je i prilagođenu mobilnu platformu putem koje je posjetiteljima omogućeno lakše i brže pretraživanje portala s mobilnog uređaja, a njegovu je izvrsnost prepoznao i žiri koji je tada odlučivao o dobitnicima internetske nagrade VIDI Web Top 100 te je M.dnevnik.hr proglašen najboljim u kategoriji mobilnih servisa za 2009. godinu. Inovativnost je uredništvo portala pokazalo i uvođenjem video chata koji je razvio u specijalizirane forme poput showbiz i sportskog F2F video chata uživo.

Posjetitelji su imali priliku sudjelovati i u dnevno-političkim video chatovima s Mislavom Bagom koji je upravo ondje rešetao niz političkih sugovornika za vrijeme predsjedničkih i parlamentarnih izbora.

Jedna od značajnijih rubrika koja obogaćuje ovaj news portal je svakako 'Želimo znati' koja redovito objavljuje poteze i uspjehe hvalevrijedne akcije u sklopu Dnevnika Nove TV. Nova TV za posjetitelje portala Dnevnik.hr omogućava praćenje sportskih događaja uživo, poput boksa, ekskluzivne prijenose utakmica Lige prvaka i borbe UFC-a, odnosno svih događaja za koje Nova TV ima pravo emitirati unutar teritorija i/ili regije. Uživo na portalu Dnevnik.hr posjetitelji svakodnevno imaju priliku pratiti i poslijepodnevne vijesti Nove TV.

'U godini kada Nova TV slavi desetu godišnjicu postojanja, s ponosom se prisjeća i dana kada je kao prva televizija pokrenula i svoj video news portal Dnevnik.hr 10. srpnja 2006. te postala prva interaktivna televizija. Vrlo smo zadovoljni dosadašnjim ulaganjima s kojima i dalje nastavljamo te vjerujem da smo opravdali povjerenje i očekivanja posjetitelja bez kojih dnevnik.hr s ostalim portalima u Internet grupaciji Nove TV ne bi bio među vodećim internetskim grupama na tržištu. Najavljujemo da i ove jeseni ekskluzivno donosimo utakmice Lige prvaka samo za naše posjetitelje kao i ostala iznenađenja s kojima ćemo obogatiti svoju ponudu', izjavio je Ivan Kovačić, IBU menadžer Nove TV, povodom četvrtog rođendana portala Dnevnik.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene