Obavijesti Video Pretražite Navigacija
8. listopada

Predsjednica čestitala Dan neovisnosti: ''Želimo stvarati društvo i državu po mjeri hrvatskog čovjeka''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitiku u povodu Dana neovisnosti, 8. listopada.

Uoči Dana neovisnosti predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitku ''dragim Hrvaticama i Hrvatima te poštovanim hrvatskim državljankama i državljanima''.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Slika nije dostupna Dan neovisnosti Položeni vijenci na Mirogoju, predsjednica: "Moj stav je da 30. svibnja treba biti Dan državnosti"

''Danom neovisnosti obnavljamo sjećanje na povijesnu odluku Hrvatskoga sabora o konačnom i nepovratnom državnom osamostaljenju Republike Hrvatske. Svaki hrvatski domoljub osjeća ponos i zahvalnost svima znanima i neznanima koji su se tijekom povijesti žrtvovali za taj povijesni cilj. Hrvatska je danas država za koju se zna i koju se uvažava. Postigli smo u proteklih dvadeset osam godina brojne uspjehe, pokazali smo da nam nijedan cilj nije nedostižan ako smo mu zajedno posvećeni.

Znamo i osjećamo da možemo za Hrvatsku raditi više i bolje. Želimo stvarati društvo i državu po mjeri hrvatskog čovjeka. Vjerujem da ćemo i u tome uspjeti jer vjerujem u hrvatske ljude, jer vjerujem u Hrvatsku.

Svim poštovanim državljankama i državljanima u zemlji i svijetu srdačno čestitam Dan neovisnosti Republike Hrvatske!'' napisala je Predsjednica.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene