Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozači oprez

Pada snijeg, ceste skliske, ali od sutra naznake proljeća!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snijeg pada u Gorskom kotaru, Lici, na dijelu sjevernog Jadrana, Istre, u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Današnje vrijeme, čini se, podsjetit će na nepogode koje su početkom mjeseca dijelove Hrvatske odsjekle od ostatka zemlje, ali današnje 'prisjećanje' neće biti ni približno slično onome koje je prije 20-ak dana zadesilo veći dio zemlje. Naime, već sutra u cijeloj se zemlji očekuje poboljšanje vremena i sunce koje je proteklog vikenda najavilo dolazak proljeća.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Nikola Vikić-Topić, Valentina Baus i Dino Goleš Tek je počela Prognostičar Dnevnika Nove TV otkrio koliko će nas još stiskati zima i čeka li nas novi snijeg. Objasnio i zašto ne treba vjerovati - aplikacijama

>> Ne hodate po ledom okovanim rijekama

Oblačno jutro osvanulo je u većem dijelu zemlje okupane kišom i snježnim pahuljama. Snijeg nošen burom moguć je i u primorju, a većina oborina očekuje se prijepodne, samo u Dalmaciji poslijepodne.

Snijeg pada u Gorskom kotaru, Lici, na dijelu sjevernog Jadrana, Istre, u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Bura je za kamione i tegljače zatvorila dionicu autoceste A6 Rijeka – Zagreb između Kikovice i Delnica. Zimski uvjeti proglašeni su u Gorskom kotaru i Lici gdje je također zabranjen promet kamionima i tegljačima. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene