Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građansko pravo

VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Aktualno Galerija Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Foto: Neva Zganec/Pixsell Gužva u Frankopanskoj ulici - 1 Gužva u Frankopanskoj ulici - 1 Foto: DNEVNIK.hr/DNEVNIK.hr Gužva u Frankopanskoj ulici - 2 Gužva u Frankopanskoj ulici - 2 Foto: DNEVNIK.hr/DNEVNIK.hr Gužva u Frankopanskoj ulici - 3 Gužva u Frankopanskoj ulici - 3 Foto: DNEVNIK.hr/DNEVNIK.hr +3 Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Galerija 1/8 >>
Na biralištima u Zagrebu tijekom izbornog dana stvaraju se gužve. Građani su izašli na izbore.

Tijekom izbornog dana mnogi su birači krenuli na svoja biračka mjesta dati glas onoj stranci koju smatraju najboljim odabirom.

U 11. saziv Hrvatskog sabora birat će se 151 zastupnik, a broj registriranih birača u Hrvatskoj iznosi 3 milijuna 511 tisuća.

Sva događanja vezana uz izborni dan možete iz minute u minutu pratiti ovdje.

U centru Zagreba zabilježene su gužve i redovi. Gužva se stvorila u Varšavskoj ulici, kod osnovne škole Josipa Jurja Stossmayera. Na tom biračkom mjestu trebaju glasati svi oni s prebivalištem izvan Zagreba. Red za odlazak na biračko mjesto izašao je iz Varšavske te se proširio i na dio Frankopanske ulice.

Kolona autmobila stvorila se i na biračkom mjstu u Donjoj Dubravi, a prema dojavi čitatelja, gužve su se stvorile i na biralištima na zapadnom dijelu grada, u kvartovima Špansko i Prečko. Dodaju kako sve ide brzo pa malo čekanja nije problem.

Pročitajte i ovo Problemi s popisom birača moraju po plave potvrde "Ljudi su bijesni. Opća ludnica je na općini": Imaju važeće osobne, a nisu na popisu birača

U 19 sati bit će objavljeni rezultati prvih izlaznih anketa, a u 21 sat Državno izborno povjerenstvo će objaviti prve izborne rezultate, koje će osvježavati svakih 15 minuta, tako da bi između 23 i 24 sata trebale biti obrađene tri četvrtine biračkih mjesta.

Prve procjene izbornih rezultata možete pratiti u Dnevniku Nove TV od 19 sati

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene