Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže ga danima

Socijalna služba nije locirala Dropca a živi istoj zgradi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već četvrti dan socijalne službe su nemoćne u pronalaženju Momira Dropca, čovjeka koji je u javnost iznio svoju potresnu priču koja je uslijedila nakon što je iuzbalen u stana u kojem danas živi premijerka Jadranka kosor.

Zašto se nitko nije obratio novinaru koji zna adresu 50-godišnjeg Momira Dropca, pita se Večernji list. Piše kako su u Centru za socijalnu skrb Zagreb češljane evidencije u dva područna ureda u Zagrebu, u Maksimir, kojemu je Drobac pripadao dok je živio u Šeferovljevoj ulici u stanu u kojem sada živi premijerka, te u Peščenici, kojoj pripada otkako je protiv svoje volje preseljen u to naselje.

Pročitajte i ovo Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Smještaj za strane radnike? Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi" Policija traži ove osobe - 5 objavljene fotografije Policija traži ovo dvoje ljudi zbog provale u stan: Prepoznajte li ih?

Voditeljica Ureda Maksimir CZSS Zagreb kaže kako bi Drobac da se javi ostvario sve ono što mu zakon jamči. Dobio bi pravo na stalnu socijalnu pomoć u iznosu od 500 kuna te bi to bila osnova na koju je nadograđuje cijeli niz prava. Večernji list doznaje kako bi Drobac dobio pravu na prehranu u pučkoj kuhinji, jednokratnu novčanu pomoć te subvenciju troškova stanovanja. Večernji list piše kako je apsurd još veći što Dropac, prema dostupnim informacijama, stanuje u zgradi u kojoj se nalazi mjerodavni Centar za socijalnu skrb u koji se nikada nije javio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene