Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već četvrti dan socijalne službe su nemoćne u pronalaženju Momira Dropca, čovjeka koji je u javnost iznio svoju potresnu priču koja je uslijedila nakon što je iuzbalen u stana u kojem danas živi premijerka Jadranka kosor.


Zašto se nitko nije obratio novinaru koji zna adresu 50-godišnjeg Momira Dropca, pita se Večernji list. Piše kako su u Centru za socijalnu skrb Zagreb češljane evidencije u dva područna ureda u Zagrebu, u Maksimir, kojemu je Drobac pripadao dok je živio u Šeferovljevoj ulici u stanu u kojem sada živi premijerka, te u Peščenici, kojoj pripada otkako je protiv svoje volje preseljen u to naselje.

Vezani članci Slika nije dostupna Socijalna služba joj oduzela kćer (8) kojoj je davala botoks Slika nije dostupna Zabranili im posvajanje jer su vegeterijanci

Voditeljica Ureda Maksimir CZSS Zagreb kaže kako bi Drobac da se javi ostvario sve ono što mu zakon jamči. Dobio bi pravo na stalnu socijalnu pomoć u iznosu od 500 kuna te bi to bila osnova na koju je nadograđuje cijeli niz prava. Večernji list doznaje kako bi Drobac dobio pravu na prehranu u pučkoj kuhinji, jednokratnu novčanu pomoć te subvenciju troškova stanovanja. Večernji list piše kako je apsurd još veći što Dropac, prema dostupnim informacijama, stanuje u zgradi u kojoj se nalazi mjerodavni Centar za socijalnu skrb u koji se nikada nije javio.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju