Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Supruga Nikole Franjića: Ako se ovo ne završi, onda Hrvatska ne vrijedi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se traga za naručiteljima i počiniteljima strašnog bombaškog napada u kojem su poginuli Ivo Pukanić i Nikola Franjić, svi se slažu da je Franjić bio kolateralna žrtva. Čovjek koji se sasvim slučajno našao na mjestu zločina. Njegova ogorčena i tužna supruga Cecilia Franjić čeka svaki novi detalj u istrazi.

Bolan rastanak za mladu Čileanku došao je prerano. S Nikolom i 13-godišnjim sinom namjeravala je započeti novi život. Doselila se u Rijeku. Htjeli su imati još djece.

Pročitajte i ovo Centar zatajio bolest posvojene djece - 9 donosi Provjereno Centar je majkama posvojenih dječaka prešutio stravičnu istinu, a onda ih dodatno šokirao: "Nisam vjerovala svojim ušima" Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

Životna priča, prepuna planova, prekinuta je na najružniji mogući način. Te kobne večeri, Nikola je u redakciju navratio samo da bi se pozdravio s kolegama. Posljednji radni dan. S Ivom Pukanićem krenuo je doma. Bila je to njegova jedina pogreška.

'Danas je to moj muž, sutra može biti suprug ili sin neke druge žene. Ljudi govore da je ubojstvo izvela mafija, no moj muž je bio pošten i dobar. Nije imao nikakve veze s kriminalom', rekla je potresena Cecilia Franjić za magazin Provjereno.

Niko je prošao sva ratišta: od rodnih Bošnjaka do Hrvatske Kostajnice. Branio je Vukovar. Kao najmlađe od petero djece, odlazi 'trbuhom za kruhom' u Čile. Preživio je rat, ne i mir. Prije nepuna tri tjedna, Niko se iz prometne nesreće izvukao bez ijedne ogrebotine. Obitelj je slomljena i tužna. U isto vrijeme i ljutita na državu.

'Ako se ovo ne završi, onda Hrvatska ne vrijedi. Zato što je opasna za život', dodala je supruga pokojnog Nike.

No bez obzira na sve - Cecilia i sin Nikola ostaju ovdje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene