Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Konfuzni let'

Promijenio ploču: 'Nisam iznenađen onim što mi se dogodilo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švedski ministar vanjskih poslova, Carl Bildt, koji je 'oprao' Croatia Airlines zbog 'konfuznog leta', rekao je danas kako nije posebno iznenađen, jer su mu se slične situacije već događale.

Nakon negativnog komentara kojeg je ostavio na Twitteru, Carla Bildta novinari su upitali za komentar o spornom letu.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević "Trebaju se zapitati" Tomašević komentirao ostavku Vučemilović: "Most će treći put dovesti HDZ na vlast" Eksplozija bankomata u Vukomercu - 1 Očevid u tijeku Eksplozija u Zagrebu: Raznesen bankomat na istoku grada

'Prvo je bio problem s pistom, onda je bio problem s vremenom i onda smo kružili oko Splita i postojala je mogućnost da nas ostave u Zagrebu. Problem je riješen i do kraja dana su nas prevezli u Dubrovnik', rekao je Bildt.

Carl Bildt se obrušio na Croatia Airlines: 'Nisu se baš lijepo ponijeli'

'Rekli su nam da imaju upute iz Zagreba i da ćemo prenoćiti u Zagrebu. Nismo bili sretni s tom informacijom. Ali, kad smo došli u Zagreb, promijenili su postupak, što je bilo dobro, te su nas prevezli u Dubrovnik', ispričao je Bildt koji se nalazi u Dubrovniku na Croatia Summitu.

Na pitanje je li iznenađen što mu se ovo dogodilo, kaže: 'Ne, nisam posebno iznenađen, već sam bio u ovakvoj situaciji.'

'Imali smo sretan završetak', zaključuje na kraju razgovora.

Podsjetimo, iz CA su priopćili kako zrakoplov nije mogao sletjeti u Dubrovniku, jer je sletnu stazu blokirala Cessna u kvaru.

Zbog toga se zrakoplov spustio u alternativnu zračnu luku, Split. Nakon što je u Splitu nadopunjeno gorivo, zrakoplov se ponovno uputio prema Dubrovniku, ali ni u ponovnom pokušaju nije mogao sletjeti, jer je u tom trenu nad Dubrovnikom bilo olujno nevrijeme.

U međuvremenu, posadi na tom letu isteklo je radno vrijeme pa je zrakoplov preusmjeren u Zagreb, gdje je organiziran dolazak nove posade, koja je odradila dva dodatna leta, Zagreb – Dubrovnik i Dubrovnik – Zagreb, pojašnjava se u priopćenju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene