Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upisao se u knjigu žalosti

Čačić Špremu: Opraštam se od dragog prijatelja, poštenog i časnog čovjeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Vlade Radimir Čačić upisao se jutros u Hrvatskom saboru u knjigu žalosti za predsjednika Sabora Borisa Šprema.

"Ovdje danas se upisujem u knjigu žalosti opraštajući se i time od osobnog prijatelja, jednog dragog, poštenog i nadasve časnog čovjeka, koji je bio takav u svim aspektima, i poslovnim i ljudskim i u politici. To nije lako i to je vrlo rijetko i po tome ga svi koji ga znaju, a naročito oni koji su s njim bili osobno dobri, pamte i pamtit će ga", rekao je Čačić novinarima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Knjiga žalosti dostupna svima Damjan Šprem pokrenuo memorijalnu Facebook stranicu za oca Slika nije dostupna Knjiga žalosti 'Dragi Borise, nikada neću zaboraviti tvoj optimizam, nedostajat ćeš. Tvoj Zoran'

>> 'Dragi Borise, nikada neću zaboraviti tvoj optimizam, nedostajat ćeš. Tvoj Zoran'

Istaknuo je da je Boris Šprem bio politički idealist, što je, kaže, izuzetno rijetka osobina. "Svi znamo da je kod Borisa uvijek prije svega bio njegov politički stav baziran na poštenom, časnom i dobronamjernom odnosu i nikad taj stav nije podređivao političkim okolnosima ili vlastitoj ambiciji", kazao je Čačić.

U Čačićevoj pratnji, u knjigu žalosti upisali su se i potpredsjednik Sabora Milorad Batinić i predsjednik Kluba zastupnika HNS-a Jozo Radoš. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene