Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Analiza stanja

Čačić o višku radnika: 'Naravno da se to ne radi preko koljena'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić u Umagu je govorio na koji način Vlada namjerava zbrinjavati višak radnika u državnim tvrtkama kojima se spremaju otkazi.

650 takvih radnika HŽ Infrastruktura je izbrojila u svojim redovima. Analize stanja u ostalim državnim tvrtkama još nisu gotove, a prvi potpredsjednik tvrdi da racionalizaciju Vlada neće provoditi na brzinu i neplanski.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić demantirao da izlazi iz koalicije SVE SU DOGOVORILI I POTPISALI Radimir Čačić demantirao da Reformisti izlaze iz koalicije: "Očito da je panika ozbiljna" Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji

>> Završen prosvjed radnika HŽ Infrastrukture, dogovora nema

'Naravno da se to ne radi preko koljena, naravno da ljudi ne trebaju nemaju nikakvog razloga da završavaju na cesti. Naravno da za to i postoje programi i prekvalifikacija i programi otpremnina, da za to postoje i standardi otkupa staža', izjavio je Čačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene