Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reporter Dnevnika Nove TV Vjekoslav Đaić je od Čačića uz odgovor dobio i vic.


Na pitanje reportera Dnevnika Nove TV  Vjekoslava Đaića kako se država planira obračunati s javnim tvrtkama koje radnicima ne isplaćuju doprinose, poput Goričanke i Bizovačkih toplica, prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić je rekao kako su u planu snažne privatizacije, ali i smjenjivanje uprava koje ne zadovoljavaju kriterije.

Vezani članci Radimir Čačić, župan Varaždinske županije Velika šteta od potresa: Čačić proglasio prirodnu nepogodu za dva grada i jednu općinu Šteta na kućama u Majskim Poljanama Provjerili smo hoće li nakon odluke Vlade i privatni distributeri otpisati račune za struju stanovnicima potresom pogođenih područja

>> Hrvatska o Josipoviću, Milanoviću, Karamarku i Kosor

Privatizaciju treba raditi, rekao je Čačić, ali ne kao dosad da se Bizovačke toplice nisu uspjele privatizirati niti iz sedmog pokušaja.

"Ima onaj vic", dodao je Čačić," kada se Mujo branio da nije upiknuo Hasu nego se ovaj poskliznuo na bananu. I tako sedam puta."

Na pitanje o kolektivnim ugovorima i sindikatima Čačić je samo rekao da ne komentira sindikate.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.