U Splitu je jutros bilo burno za vrijeme uklanjanja kioska na Rivi. Suprug vlasnice tvrdi kako samo želi raditi, a dogradonačelnik Bojan Ivošević naziva ga manipulatorom.

Galerija Dario Alujević Uklanjanje kioska u Splitu - 1 Uklanjanje kioska u Splitu - 2 +2 Uklanjanje kioska u Splitu - 3

Burno je bilo jutros u Splitu gdje je grad uklanjao kiosk na Rivi. Prema riječima splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića, kiosk pet godina radi ilegalno.

Vezani članci Živana Šušak Živković Nepravomoćna presuda za napad na novinarku - otac i sin kažnjeni radom za opće dobro Proklizivanje u Splitu VIDEO Sekunda do tragedije: Vozač Mercedesa izgubio kontrolu nad automobilom, a onda se dogodio preokret

Oko objekta bili su parkirani automobili, a u njemu su se nalazili vlasnici koji nisu dopuštali uklanjanje. Tek uz interventnu policiju kiosk je odvezen, a vlasnici privedeni. Oni pak tvrde kako nisu dobili rješenje o uklanjanju.

Suprug vlasnice kioska, Dario Alujević, kroz suze je reporteru Mariju Juriču kazao kako mu je to najteži dan u životu.

"Trideset godina ovdje radimo i želimo pošteno raditi", izjavio je za Vijesti Nove TV.

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević kazao je kako se "gospodin u više navrata pokazao kao vrsni manipulator".

"Na sastanku s policijom rekao je kako neće raditi probleme, kako je u pet godina nelegalnog rada isplatio sve svoje kredite da mu se lakše sad pomiriti sa uklanjanjem", naglasio je Ivošević. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju