Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA ODVELA VLASNIKE

Burno u Splitu: Uklanjanje ilegalno postavljenog kioska na Rivi izazvalo tenzije - "Ovo mi je najteži dan u životu"

Aktualno Galerija Dario Alujević Dario Alujević Foto: DNEVNIK.hr Uklanjanje kioska u Splitu - 1 Uklanjanje kioska u Splitu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Uklanjanje kioska u Splitu - 2 Uklanjanje kioska u Splitu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Uklanjanje kioska u Splitu - 3 Uklanjanje kioska u Splitu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Uklanjanje kioska u Splitu - 4 Galerija 1/6 >>
U Splitu je jutros bilo burno za vrijeme uklanjanja kioska na Rivi. Suprug vlasnice tvrdi kako samo želi raditi, a dogradonačelnik Bojan Ivošević naziva ga manipulatorom.

Burno je bilo jutros u Splitu gdje je grad uklanjao kiosk na Rivi. Prema riječima splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića, kiosk pet godina radi ilegalno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..."

Oko objekta bili su parkirani automobili, a u njemu su se nalazili vlasnici koji nisu dopuštali uklanjanje. Tek uz interventnu policiju kiosk je odvezen, a vlasnici privedeni. Oni pak tvrde kako nisu dobili rješenje o uklanjanju.

Suprug vlasnice kioska, Dario Alujević, kroz suze je reporteru Mariju Juriču kazao kako mu je to najteži dan u životu.

"Trideset godina ovdje radimo i želimo pošteno raditi", izjavio je za Vijesti Nove TV.

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević kazao je kako se "gospodin u više navrata pokazao kao vrsni manipulator".

"Na sastanku s policijom rekao je kako neće raditi probleme, kako je u pet godina nelegalnog rada isplatio sve svoje kredite da mu se lakše sad pomiriti sa uklanjanjem", naglasio je Ivošević. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene