Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cijelo jutro bila zatvorena

Otvorena dionica Maslenica - Gornja Ploča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autocesta A1 između čvorova Maslenica i Gornja Ploča otvorena je za sav promet, javlja Hrvatski autoklub (HAK).

Nakon što je cijelo jutro zbog olujne bure bila zatvorena, nedugo je otvorena dionica autoceste A1 između čvorova Maslenica i Gornja Ploča.

Pročitajte i ovo Cyberbullying je sve prisutniji Pokrovitelj A1 Hrvatska Nasilje na internetu kroz oči djeteta: "Govorili su mi da sam dlakava kao King Kong i da smrdim kao kanalizacija" PR Oglas Stvarajmo #BoljiOnline: Gen Z Akademija otkriva tajne svijeta influencera i izazove internetskog svijeta

Na mostu u Dubrovniku promet je zabranjen za autobuse na kat, kamp prikolice i motocikle, a Jadranskom magistralom (D8) između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Pojačan je promet autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana Lipovac u smjeru Slovenije.

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika. Dvosmjerno se vozi zbog radova između čvorova Zagvozd i Ravča, u dužini od oko 5 km (od 452. + 420 do 457. km), te između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica (na 235. i od 229. do 227.km).

Dvosmjerno se vozi i autocestom A3 Bregana-Lipovac, između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na mostu Nova Zelina (59. km).

Zabrana prometa za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, bit će danas, na Uskrsni ponedjeljak, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i na D1 (Ličkoj magistrali).

Na graničnim prijelazima sa BiH pojačan je ulazak osobnih vozila posebice Slavonski Brod, Dvor, Maljevac, Županja, Ličko Petrovo Selo i Stara Gradiška. Na Macelju, Bregani i Pasjaku pojačan je izlazak osobnih vozila.

U prekidu je trajektna linija Sumartin-Makarska te katamaranske Split-Vis i Novalja-Rijeka. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene