Obavijesti Video Pretražite Navigacija
USPJEŠNO SPAŠEN

Brutalan čin koji je zgrozio i HGSS-ovce: Bespomoćni psić bačen u kanjon Cetine, dubok više od sto metara

Akcija spašavanja (Foto: Facebook/HGSS Makarska)
Akcija spašavanja (Foto: Facebook/HGSS Makarska) Facebook/HGSS Makarska
Aktualno Galerija Akcija spašavanja (Foto: Facebook/HGSS Makarska) Akcija spašavanja (Foto: Facebook/HGSS Makarska) Foto: Facebook/HGSS Makarska Akcija spašavanja (Foto: Facebook/HGSS Makarska)1 Akcija spašavanja (Foto: Facebook/HGSS Makarska)1 Foto: Facebook/HGSS Makarska +0 Akcija spašavanja (Foto: Facebook/HGSS Makarska)2 Galerija 1/3 >>
Makarski HGSS objavio je na Facebooku da je pet njihovih članova u utorak spasilo štenca kojeg je netko od vlasnika bacio u kanjon Cetine.

Akcija spašavanja odvijala se u blizini mjesta Zadvarje u omiškom zaleđu, po mokrom i skliskom terenu. Pas je spašen s dubine od oko 100 metara.

Pročitajte i ovo Prizori tijekom akcije spašavanja Besana noć HGSS-ovci spašavali unesrećenog vozača quada: Poklopilo ga vozilo Marko Rakovac, pročelnik Komisije za speleospašavanje HGSS-a HGGSS - HEROJI Detalji akcije spašavanja u Turskoj: "Veza je bila loše postavljena i informacije su kasnile i do 24 sata"

"AKCIJA IZVLAČENJA PSA IZ KANJONA CETINE

Danas po dojavi Udruge Šapama od srca Makarska petero spašavatelja HGSS stanice Makarska uputilo se prema kanjonu rijeke Cetine na području Općine Zadvarje. Dojava je zaprimljena oko 18:20, a u 19:05 spašavatelji su već bili na terenu te krenuli s izvlačenjem štenca kojeg su neodgovorni vlasnici odbacili u duboki i strmi kanjon rijeke Cetine.

Po mokrom i skliskom terenu s dubine više od 100 metara, spašavatelji su oko 20:45 uspješno izvukli psa na sigurno. Ovim putem apeliramo na sve vlasnike kućnih ljubimaca da se odgovorno odnose prema svojim ljubimcima jer ovo nije način za rješavanje neželjene mladunčadi", objavili su članovi HGSS-a Stanice Makarska na Facebooku.

Aktualno U petak u gorje stiže snijeg, do kraja tjedna prate nas kiša i oblaci: Evo kad stiže promjena – nabolje +0 Kišna i oblačna Velika subota u centru grada (Borna Filic/PIXSELL) Hrvatska U petak u gorje stiže snijeg, do kraja tjedna prate nas kiša i oblaci: Evo kad stiže promjena – nabolje 1/1 >>  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene