U centru Splita upucana trojica muškaraca - 1
U centru Splita upucana trojica muškaraca - 1 Foto: Milan Sabić/Pixsell

Policija je potvrdila da je danas dobila dojavu da je muška osoba napadnuta na Kili, ali ga još nisu pronašli i nitko nije zatražio liječničku pomoć.


Prema neslužbenim informacijama, brat osumnjičenog za ubojstvo u Splitu je ozlijeđen. Policija je potvrdila da je danas dobila dojavu da je muška osoba napadnuta na Kili, ali ga još nisu pronašli i nitko nije zatražio liječničku pomoć, javlja reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

Vezani članci Split - Rezultati ekskluzivnog istraživanja Dnevnika Nove TV uoči lokalnih izbora 18 Ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV: Tri kandidata ističu se za čelno mjesto grada pod Marjanom, ali to ne znači da iznenađenja nisu moguća Mislav Bago Dnevnik Nove TV donosi rezultate istraživanja u borbi za gradonačelničku fotelju u Zagrebu i Splitu

Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava, potvrdio je za Dnevnik Nove TV da ima neslužbene informacije da su Filipovovog brata Stanislava napale nepoznate osobe. "Nije se javio policiji ni tražio liječničku pomoć. Jutros sam se čuo s njim i rekao mi je da će doći sutra na zakazano ročište kod suca istrage", rekao je Šerić.

Osumnjičeni za trostruko ubojstvo nalazi se u zatvorskoj bolnici u Zagrebu. Nad njim će se u klinici za psihijatriju Vrapče provesti kombinirano psihijatrijsko i psihološko vještačenje. 

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, Županijsko državno odvjetništvo uskoro će početi s ispitivanjem svjedoka i drugih oštećenika.