Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Branitelji Zadarske županije podržali ministra Kalmetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koordinacija udruga proizašlih iz Domovinskog rata u Zadarskoj županiji danas je izrazila punu potporu ministru mora, turizma, prometa i razvitka Božidaru Kalmeti pred, kako su istaknuli, napadima bivšega ministra branitelja Ivice Pančića.

Predsjednik Koordinacije Ante Martinac kazao je da je riječ o "spontanoj reakciji" branitelja, a ne reakciji po "političkom naputku".

Pročitajte i ovo Joe Biden nakon smrti vojnika Više od 30 ljudi poginulo u osvetničkim napadima SAD-a, čekaju se idući koraci: "Ovo je početak našeg odgovora" Američki borbeni zrakoplov oglasio se Biden Amerikanci počeli osvetničke napade na militante u Iraku i Siriji, pristižu prve vijesti o poginulima i ranjenima

"Mi hrvatski branitelji, roditelji poginulih, udovice i civilni
stradalnici poručujemo da dajemo bezrezervnu potporu našem bivšem gradonačelniku, a današnjem ministru Božidaru Kalmeti", stoji u priopćenju koje je Martinac u ime Koordinacije udruga pročitao na konferenciji za novinare.

Branitelji u priopćenju kažu da je Kalmeta napravio više nego svi dosadašnji ministri, te da Pančić nikad nije imao, niti će imati podršku branitelja. Tvrde i da je Vlada u kojoj je Kalmeta, za razliku od one u kojoj je bio Pančić, vratila sva prava hrvatskim braniteljima.

Za njih je Pančić nepoželjan gost u Zadru i Zadarskoj županiji, a Kalmeta je, kažu, bio i ostao svjetla točka tog kraja i njegovih građana, te ima potporu svake vrste, moralnu, ljudsku i nadasve političku.

Pančiću opameti se i ostavi se ministra Kalmete, Zadra i zadarskoga kraja, poručuju branitelji na kraju priopćenja.

Bivši ministar Pančić u posljednje je vrijeme u nekoliko navrata prozvao Kalmetu zbog navodnih malverzacija i kriminala u njegovom ministarstvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene