Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imanje na lutriju

Par iz Zagorja prodaje vilu na tomboli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umalo 700, preciznije 699 kuna, stajat će srećka za tombolu koja bi se, prema svemu sudeći, mogla održati u Hrvatskom zagorju. Ako ne pronađu drugi način, obitelj Freese svoju vilu i imanje ponudit će igračima na sreću.

Vila s bazenom, imanje od 32 tisuće četvornih metara, vinogradi i vino - sve to obitelj Frees stajalo je 25 godina rada u Njemačkoj. Odlučili su se vratiti kući i u Podrutama ostvariti hrvatski san - seoski turizam na zagorskim bregima. Planovi su bili seoski turizam, noćenja, u biti napraviti jednu pravu destinaciju za ovaj kraj, autohtonu. Ušli smo u to s milijun i 800 tisuća kuna zaduženja. Sada bi to trebalo restruktuirati, kažu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva sreća Žena uplatila listić i pospremila ga na sigurno, ono što se dogodilo tri godine kasnije potpuno ju je šokiralo Božićna lutrija u Španjolskoj - 4 važnije sudjelovati nego pobijediti Tradicionalna božićna lutrija razveselila Španjolce: "Sreća nije pravedna, sreća je za onoga tko je pronađe"

Banka ne pristaje na reprogramiranje kredita, pa obitelj želi pronaći partnere ili donatore. Ukoliko takvih ne bude, svoj obiteljski biznis ponudit će na tomboli. Listić za novi život stajao bi 699 kuna. Tiskali bi ih 14.999, a ako bi ih sve prodali, uz troškove obrade, zaradili bi 10 milijuna kuna. Milijun i 800 tisuća vratili bi banci, a s ostatkom pokrili druge nagrade u tomboli i započeli novi život. Kažu da interesenata ima mnogo. Zovu ih, tvrde, svaki dan. 

Listiće planiraju nuditi na internetu, na svojoj internetskoj stranici. Na njoj promoviraju svoja ekološka vina, koja također spadaju u nagradu. 'Dobitnik bi dobio našu kuću, kompletni posjed, podrum, vinograd. S time da nema zaduženja, ima sve perspektive otvorene. I normalno, svo vino koje imamo u podrumu', kažu supružnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene