Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jutarnja linija bračkog autobusa na relciji Povlja-Supetar umalo je bila kobna za jednu sovu ušaru.


Prije dva dana jedna je sova ušara u potrazi za plijenom udarila u vjetrobransko staklo autobusa koji je prometovao na liniji Povlja-Supetar.

VIDEO: Mačka i sova najbolje prijateljice!

Vezani članci Frane Lozić - 1 Raskrinkao milijunski biznis pa mu sada prijete smrću: "Loziću, raka u crnoj hrvatskoj zemlji te čeka. Komunjaro, varaš se da si siguran. Nisi frende, na nišanu si" Zbog prijave nezakonitih legalizacija objekata, načelniku Milne na Braču prijete smrću - 6 Zbog prijave nezakonitih legalizacija objekata načelniku Milne na Braču prijete smrću: "Još samo jednom progovori, zakopat ćeš i dijete u crnoj rupi"

Sova je nakon snažnog udarca ošamućena pala na tlo pa su je putnici podigli odnijeli u veterinarsku ambulantu u Supetru. Nagon pregleda, ustanovljeno je kako ptica nema lomova u krilima, ali da je pretrpjela težak potres mozga te ozljedu oka i kandže na jednoj nozi, piše BračOnline.

Sova se sada oporavlja u ornitološkoj ambulanti Sokolarskog centra Dubrava kod Šibenika gdje je liječe je antibioticima kako bi se što prije mogla vratiti u divljinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook