Oporba je kritizirala knjigu Martine Dalić, koja se tiče afere u Agrokoru i čija je promocija u ponedjeljak održana u zagrebačkoj Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici.

Galerija


Božo Petrov tvrdi da je cilj knjiige Martine Dalić osvjetlati obraz bivše ministrice gospodarstva, ali i Andreja Plenkovića, koji se pojavio na njezinoj promociji. Problem je, kažu neki, i što je promociji govorio guverner HNB-a Boris Vujčić.

Vezani članci Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr) Petrov o aferi Hotmail: "Kad god se dogodi problem na ovoj razini, Plenković se na dvadesetak dana povuče na Bahame i nikome ništa" Božo Petrov i Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Petrov: ''Ako Todorić ima dokaze za prijetnje, cijela Vlada treba dati ostavku''

"U trenutku kad se radi rasprava o istražnom povjerenstvu Agrokora baš izlazi i knjiga svete Martine. Svi akteri su uključeni u to kako bi se osvijetlio lik i djelo, kako Svete Martine, tako i premijera Andreja Plenkovića", rekao je Božo Petrov.

Knjigu je kritizirao i predsjednik Živog zida, Ivan Vilibor Sinčić.

"Moguće da je paraobavještajno podzemlje pritisnulo Martinu Dalić pa da je mnoge stavove ublažila, odnosno uklonila dio koji bi optuživali Plenkovića i ekipu. I sada idu svi tamo se lijepo pomiriti i zakopati ratnu sjekiru", rekao je Sinčić.
 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr