Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigle kritike iz oprobe

Petrov o promociji knjige Martine Dalić: "Akteri su uključeni u to kako bi se osvijetlio lik 'svete Martine'"

Božo Petrov, predsjednik MOST-a (Foto: Dnevnik.hr)
Božo Petrov, predsjednik MOST-a (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Božo Petrov, predsjednik MOST-a (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Oporba je kritizirala knjigu Martine Dalić, koja se tiče afere u Agrokoru i čija je promocija u ponedjeljak održana u zagrebačkoj Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici.

Božo Petrov tvrdi da je cilj knjiige Martine Dalić osvjetlati obraz bivše ministrice gospodarstva, ali i Andreja Plenkovića, koji se pojavio na njezinoj promociji. Problem je, kažu neki, i što je promociji govorio guverner HNB-a Boris Vujčić.

Pročitajte i ovo Božo Petrov Osvrnuo se i na poljoprivrednike Božo Petrov o Mostovu programu: "Treba nam obiteljski turizam, dosta je apartmanizacije" Slika nije dostupna Opisao kontakte s Vladom Todorić Vladi postavio 4 pitanja i opisao svoj susret s Plenkovićem: "Bilo mi je neobično što me primaju u tajnosti, pod okriljem noći"

"U trenutku kad se radi rasprava o istražnom povjerenstvu Agrokora baš izlazi i knjiga svete Martine. Svi akteri su uključeni u to kako bi se osvijetlio lik i djelo, kako Svete Martine, tako i premijera Andreja Plenkovića", rekao je Božo Petrov.

Knjigu je kritizirao i predsjednik Živog zida, Ivan Vilibor Sinčić.

"Moguće da je paraobavještajno podzemlje pritisnulo Martinu Dalić pa da je mnoge stavove ublažila, odnosno uklonila dio koji bi optuživali Plenkovića i ekipu. I sada idu svi tamo se lijepo pomiriti i zakopati ratnu sjekiru", rekao je Sinčić.
 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene