Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potpredsjednika Vlade i vjerojatnog budućeg predsjednika Sabora Božu Petrova, SDP-ov Peđa Grbin prijavio je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa.


Božo Petrov je svakoga vikenda pomagao u Zdravstvenoj ustanovi u Metkoviću. Obavljao je razgovore s osobama koje su tražile dozvolu za nošenje oružja. Petrov ne smatra da je tu išta sporno. Isti je posao obavljao i kao gradonačelnik Metkovića. I tada je prijavljen Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa koje je zaključilo da nije bio u sukobu.

"Riječ je o poslu koji radim rijetko, isključivo kao pomoć, s obzirom da postoji deficit psihijatara. Uredno sam to prijavio u svojoj poreznoj kartici na početku godine, kao što se može vidjeti. U prijavi gospodina Grbina ne vidim nikakav problem, neka Povjerenstvo za sukob interesa još jednom ispita taj slučaj i donese odluku", poručio je Božo Petrov.

Vezani članci Veliki požar u Metkoviću - 1 Veliki požar u Metkoviću: "Ovo je isključivo ljudski faktor! Držimo sve pod kontrolom, nema opasnosti za kuće" Zabava na radnom mjestu Imaju tajni život, na poslu snimaju škakljive fotografije samo za odabrane

"Držim da je obavljanjem drugih poslova dok istovremeno obavlja javnu dužnost povrijedio odredbu članka 3", smatra Peđa Grbin.