Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čelnik Mosta Božo Petrov poručio je da će javno govoriti o svemu što pripremaju i predlažu.


U razgovoru za Jutarnji list čelnik Mosta Božo Petrov poručio je kako nema ni jednog razloga zbog kojega se stvara dojam da je Vlada nestabilna.

Vezani članci Božo Petrov u Dnevniku Nove TV - 1 Petrov: "HDZ kalkulira s koronavirusom kako bi suzbio izlazak građana na izbore" Slika nije dostupna ODNOSI U VLADI NA KUŠNJI Mjesec dana nakon formiranja vlasti Most se pobunio

'Posebno da se to radi sada kad treba usvojiti akcijski plan reformi. Most nije kočničar reformi i sve se svodi samo na jedan zaključak - da je posrijedi Ina. Nikada nećemo dozvoliti da se proda firma od strateškog interesa za Hrvatsku', poručuje Petrov. Sve koji, kaže, pokušavaju destabilizirati vladu pozvao je da se okane lova u mutnom.

Poručio je i da više neće šutjeti te da će javno govoriti o svemu što pripremaju i predlažu.

Petrov kaže i da Most stalno predlaže reforme koje nailaze na blokade, a jedan od primjeran koje navodi je ukidanje beneficija saborskim zastupnicima kioje su zaustavii njihovi partneri u vlasti.

'Stalo mi je do ove Vlade. Pred donošenjem smo nacionalnog plana reformi i one bi trebale krenuti punim zamahom. Umjesto da ih počnemo provoditi, priča se o preslagivanju u Saboru, i to s čovjekom koji je nekoliko puta završavao u pritvoru', rekao je Petrov za Jutarnji.

'Most može i sa SDP-om'

Izvori bliski Boži Petrovu za Globus neslužbeno kažu da se, ukoliko dođe do preslagivanja saborske većine, Most može dogovoriti s SDP-om.

'Ništa nije isključeno. Mi smo otvoreni za suradnju sa svima tko pokaže interes da se provedu reforme. Od toga ne treba bježati niti ćemo se voditi time tko nam se osobno sviđa ili ne sviđa. Možemo dakle i sa SDP-om', poručuje visoki izvor iz Mosta.