Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL)
Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je božićnu čestitku hrvatskim građankama i građanima, u kojoj poziva na rastrošnost u darivanju osjećaja, prijateljstva i zajedništva.


''Svake godine s radošću iščekujemo Božić, blagdan čovjekoljublja, ljubavi i solidarnosti prema svojim bližnjima, ali i prema svim ljudima kao poseban izraz poštovanja Božje riječi. Vidjeti, razumjeti, poštivati i pomoći drugoga u njegovoj potrebi smisao je slavlja Isusova rođenja, blagdana svjetla, dobrote i mira.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u Dizmovo: Pogledajte glumački debi bivše predsjednice u hit-seriji! Slika nije dostupna Predsjednica RH uputila božićnu čestitku predsjedniku i članovima HBK

Neka nas Božić potakne da budemo rastrošni u darivanju osjećaja, prijateljstva i zajedništva jer smo do sada mnogo puta naučili koliko zajedno možemo učiniti dobra za svoj narod i svoju Domovinu. Budimo rastrošni u darivanju dobrote i radosti, uvažavanja i tolerancije, budimo prekomjerni u promicanju pozitivnih vrijednosti koje nas osnažuju.

Proslavimo Božić u bogatoj raznolikosti naših božićnih običaja, pjesmama i čestitkama, u toplini obiteljskih i prijateljskih susreta.

Svim kršćanskim vjernicima u Domovini i iseljeništvu želim čestit Božić i obilje svakoga dobra u novoj, 2019. godini'', navela je u čestitci Predsjednica.