Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bozanić i Puljić glasovali u Rimu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić i sarajevski nadbiskup kardinal Vinko Puljić glasovali su u subotu poslijepodne u Hrvatskom veleposlanstvu u Rimu pošto su se nalazili na službenom putu u glavnom gradu Italije gdje je danas održan koncistorij na kojem je papa Benedikt XVI. imenovao novih 23 kardinala.

Izborno mjesto u Hrvatskom veleposlanstvu u Rimu otvoreno je u subotu ujutro i bit će otvoreno i u nedjelju, a hrvatski državljani koji žive i rade u Rimu kao i oni koji su na proputovanju glasuju u inozemstvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija "ne smije se ponoviti" Žena dobila račun za vodu od 15.000 eura pa od šoka završila u bolnici: Objavili što se dogodilo Ilustracija Vlasnica u šoku Bizarna nesreća u Italiji: Pas s trećeg kata pao na trudnicu

Nakon glasovanja Bozanić je izjavio kako je u srcu imao svoju
domovinu dok je danas bio na skupu s ostalim kardinalima i svoju biračku dužnost obavio u Hrvatskom veleposlanstvu. I kardinal Vinko Puljić glasovao je u Hrvatskom veleposlanstvu gdje se prvog dana izborima odazvalo oko stotinjak hrvatskih građana. 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene